+45 70 22 72 52 info@handicruise.dk

13 Nætter fra København – 5/9-18/9 2020

0
Bestil tilbud på dette krydstogt
FraDKK 7.376
Bestil tilbud på dette krydstogt
FraDKK 7.376
Navn*
Email *
Telefon*
Angiv særlige ønsker og behov
* Jeg accepterer, at modtage rejsetilbud fra HandiTours.
Udfyld venligst alle felter !
Synes godt om

Adding item to wishlist requires an account

778

Få tilsendt rejsetips

Hvorfor booke hos HandiCruise?

 • Kørestolsvenlige krydstogter med mulighed for leje af hjælpemidler på udvalgte ture.
 • 24/7 kundeservice under rejsen.
 • Alle skatter og afgifter er inkluderet i prisen.

Har du et spørgsmål ?

+45 70 22 72 52

info@handicruise.dk

 • Danmark-Holland-Belgien-Frankrig-Spanien-Portugal-Spanien-Italien-Frankrig
 • Costa Fascinosa

 • September 2020
 • Danmark-Holland-Belgien-Frankrig-Spanien-Portugal-Spanien-Italien-Frankrig
 • 13 nætters krydstogt
 • Costa Fascinosa - Costa Cruises
Skibet

Beskrivelse
Uanset hvad din drømmeferie er, har Costa krydstogt tilbud og aktiviteter for alle. Stig om bord og se alt!

Et stort skib at opleve. Costa Fascinosa er det perfekte sted til en afslappet ferie, fuld af sjov. Med moderne og mangesidede kunstværker.

Der er plads til 3800 gæster på skibet der har 1110 besætningsmedlemmer.

 

Sejlplan

Dag 1København, Danmark

København er et ideelt udgangspunkt til at udforske på cykel: De smalle gader og små broer omgiver alle magien, der inspirerede til H.C. Andersens fortællinger.

Under opholdet i Københavns havn kan du se den fascinerende charme ved en af de smukkeste skandinaviske hovedstæder. Danmarks hovedstad, København, er det industrielle og finansielle centrum for landet, men også en af de største byer i Skandinavien. Det er også et populært rejsemål for turister, som lokker med et utal af seværdigheder, landskabernes skønhed og den vigtige historiske og kulturelle arv. Efter et besøg i havnen kan du køre en tur gennem gader med spredte, smukke kanaler og gamle historiske monumenter, inden du starter på museerne og paladserne i byen

Dag 2Til søs

Er mad din passion? Vil du deltage i en kokke-forestilling? Bravo Chef-showet giver dig denne mulighed. På mange af Costas skibe er der mini-mejerier med den bedste ostemasse, håndværk og mejerihåndværkere.

Ferrari vinbar er et elegant hjørne af Costa Cruises skibe, hvor vi kan nyde enestående italienske bobler.

Dag 3Amsterdam Ijmuiden, Holland

Nordvest for Amsterdam ligger den store, rolige strand IJmuiden. Og derefter direkte til byen, hvor du vil blive overvældet af skønheden i denne enestående hovedstad.

Amsterdam var engang en lille fiskerlandsby, der udviklede sig på grund af de forskellige indflydelser, den blev underlagt. I dag er byen en international destination for turisme og kultur. Så snart du ankommer til Amsterdams havn, oplever du den smitsomme atmosfære, der karakteriserer den og delekulturen. Brug nogen tid på at besøge den gotiske kirke Nieuwe Kerk, og dyk dernæst ned i fortiden ved at besøge Anne Franks hus i Grachtengordel-bydelen. Afslut besøget med en tur i Oud-West-bydelen med dens barer og karakteristiske “brune caféer”.

Dag 4Zeebrugge/Brugge, Belgien

Brugge er karakteriseret ved sine mange kanaler, der er omkranset af smukke middelalderbygninger og den stærke duft af chokolade, der løber gennem byen.

Havnen i Brugge er en af Belgiens turistperler. Byen, der er blevet kaldt Nordens Venedig, er lykkedes med at bevare den middelalderlige arkitektur og fantastiske monumenter gennem århundreder, på trods af dens blomstrende økonomiske udvikling, der har gjort byen til en af de største kommercielle havne i Europa i dag. Besøg det fantastiske historiske centrum, der er optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og udforsk de hyggelige gader fyldt med historiske monumenter, kryds smukke kanaler og smag en af de bedste chokolader i verden.

Dag 5Le Havre, Frankrig

Le Havre er en smag på det charmerende Normandiet med dens typiske arkitektur og de lækre lokale retter.

Under opholdet i havnen i Le Havre kan du udforske den maritime metropol gennem moderne arkitektur og mange fascinerende museer. Le Havre er en havneby i Normandiet, der blev genopbygget efter at være blevet ødelagt under Anden Verdenskrig. I 2005 blev dens arkitektoniske mesterværker velfortjent optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Glem ikke at smage nogle af de lokale retter.

Dag 6Til søs

Er mad din passion? Vil du deltage i en kokke-forestilling? Bravo Chef-showet giver dig denne mulighed. På mange af Costas skibe er der mini-mejerier med den bedste ostemasse, håndværk og mejerihåndværkere.

Ferrari vinbar er et elegant hjørne af Costa Cruises skibe, hvor vi kan nyde enestående italienske bobler.

Dag 7La Coruna, Spanien

Spanien udtrykker en ny ånd og karakter i hver af sine regioner. La Coruña er havnen i det arbejdsomme Galicien.

I La Coruña kan du opleve Galiciens charme. Byen i det nordvestlige af Spanien vil forføre dig med sin historiske arv, kysterne, de fascinerende marine økosystemer og forskellige havseværdigheder. I årenes løb er La Coruña lykkedes med at etablere sig som en vigtig industriby, kendt for sin dynamiske fiskerihavn. Besøg “glasbyens” bygninger, hvis glasfacader glimter i sollyset, og nyd de endeløse strande med de fantastiske udsigter og den enestående galiciske gastronomi.

Dag 8Leixoes, Portugal

Havnen i Leixoes er adgangen til havet fra byen Porto. Du kan ikke undgå at smage de berømte vine fra hele verden og nyde udsigten.

Udnyt dette ophold i havnen i Leixoes til at opleve charmen og atmosfæren fra en af de smukkeste byer i Portugal. Porto vil uden tvivl forføre dig med sin usædvanlige kulturarv, dens mange fascinerende historiske steder og de verdensberømte vine. Du vil opdage skjulte skatte i Porto ved at besøge den gamle by, der har været på UNESCOs Verdensarvsliste siden 1996. Her kan du nyde panoramaudsigten fra det berømte Tower of the Clerics, som er 76 meter høj.

Dag 9Lissabon, Portugal

Lissabon er en by med dekadent charme, som vi kan opdage blandt stigninger og skråninger og mindre restauranter, hvor de serverer klipfisk i enhver tænkelig variant.

Hovedstaden i Portugal er et koncentrat af den portugisiske livsstil. Ved ankomsten til havnen i Lissabon vil du begynde dit ophold med at nyde lækre lokale retter. Du vil ikke have nogen problemer med at finde en restaurant på flodbredden, hvor du kan nyde et glas Vinho Verde og smage nogle søde rissnacks. Uanset hvad du leder efter, fra stærke følelser til ro, kan byen tilbyde dig det. Du kan også sole dig på dens strande eller besøge de historiske bygninger på byens syv bakker. Hop derefter på sporvognen og fortsæt til kunstgallerier og museer i den næstældste hovedstad i Europa.

Dag 10Til søs

Er mad din passion? Vil du deltage i en kokke-forestilling? Bravo Chef-showet giver dig denne mulighed. På mange af Costas skibe er der mini-mejerier med den bedste ostemasse, håndværk og mejerihåndværkere.

Ferrari vinbar er et elegant hjørne af Costa Cruises skibe, hvor vi kan nyde enestående italienske bobler.

Dag 11Valencia, Spanien

Vi er i Valencia, og ingen må gå glip af chancen for at smage en ægte paella og derefter gå en tur i det smukke centrum.

Havnen i Valencia er den femte travleste i Europa. Under betragtning af den middelalderlige arkitektur og byens futuristiske bygninger har historieinteresserede ikke problemer med at skelne mellem de skarpsindige barokke, gotiske og mauriske påvirkninger af byens gader. Glem ikke at besøge populære kvarterer: Bland dig med de lokale i Ruzafa på markedet for prøve så mange lækkerier som muligt. Barer, restauranter og udendørscaféer vil tilbyde dig områdets Middelhavetssmag.

Dag 12Barcelona, Spanien

Barcelonas natteliv. Blandt “Ramblaerne” opdager vi dejlig mad og strømme af øl, men vi er altid under Gaudís omhyggelige øje, som indfangede og udtrykte sjælen af denne by.

Byen er hjemsted for et innovativt, moderne kunstmuseum, Sagrada Familia-katedralen og Camp Nou. Og efter disse populære rejsemål kan du udforske den katalanske kultur. Under vores ophold i Barcelona kan du gå en tur langs La Rambla, før du besøger Picasso-museet. I byen kan du se mindeværdig arkitektur overalt. Før skibet forlader byen, kan du besøge kvarteret omkring Barcelonas havn. Det blev fuldstændigt renoveret til OL i 1992 og er blevet et sted, der er fyldt med barer, klubber og restauranter.

Dag 13Savona, Italien

Over Savonas havn møder Priamar Fortress enhver afrejse og ankomst af Costa skibene i Middelhavet.

Havnen i Savona er en af den italienske rivieras kønneste. Det skønne klima, somre, der aldrig er for varme, milde vintre og den enestående skønhed over havet tæt på byen Savona udgør et fremragende udgangspunkt for at tage ud og udforske Liguria. Savona er kendt for Priamar Fortress, som har domineret byen siden det 16. århundrede, og også for sit historiske centrum, hvor du kan besøge Katedralen Savona. Et ophold i Savona kan også give mulighed for at besøge den nærliggende by Genova og de smalle, maleriske gader, kendt som “caruggi”.

Dag 14Marseille, Frankrig

Det er behageligt blot at sætte sig på en café med udsigt over Marseilles havn og observere landskabet og de mennesker, der lever på det, mens du nipper til en Pastis.

Marseille kaldes også “marsvinsbyen “, og er Frankrigs mest solrige by, charmerende med sine kløfter, hvor du kan svømme, dens historie og kultur og restauranter med kosmopolitisk gastronomi. Du må ikke forlade byen uden først at have været på “Cours Julien”, shoppinggaden. Havnen i Marseille er måske et typisk turistmål, men den fortjener at blive besøgt på grund af færgen, der sejler ud fra rådhuset og den gamle kirke, der erstattede en tempelridderbygning.

Kahytter
Indvendig kahyt
Udvendig kahyt
Balkonkahyt
Suiter

En hyggelig rede: Du vil mærke komfort og Costa gæstfrihed på egen krop med denne type kahyt, velegnet til dem, der ønsker at bruge lidt mindre på krydstogtet, men som stadig ikke vil gå glip af noget, eller for dem, hvor kahytten blot er et sted til at sove og skifte tøj i, fordi de foretrækker at leve 100 % på skibet.

Bemærk: Billedet er ikke en kørestolsvenlig kahyt, men blot vejledende for, at vise eksempel på denne kahytkategori.

 

Et vindue mellem himmel og hav: Costas udvendige kahytter gør det muligt for dig at få en mere direkte kontakt med alle nuancerne af din ferie. Du kan se havet, nyde solnedgange og solopgange; det er et fint lille kram, der gør vores krydstogt endnu mere romantisk.

Bemærk: Billedet er ikke en kørestolsvenlig kahyt, men blot vejledende for, at vise eksempel på denne kahytkategori.

 

Helt tæt på havet: Et værelse med balkon med udsigt over havet giver os mulighed for at mærke solens vind i håret og den søde duft af salt, der beruser os. Al Costas komfort med en kahyt med din udvendige balkon med havudsigt. En sand nydelse.

Bemærk: Billedet er ikke en kørestolsvenlig kahyt, men blot vejledende for, at vise eksempel på denne kahytkategori.

Du flerdobler medlemsfordelene, når du booker en pakke: komfortabel og eksklusiv plads om bord. Stedet for private følelser, som er indbydende og lyst, en fredfyldt og sød opvågning; dette er, hvad du kan forvente dig i Costa suite med eksklusiv behandling med mange små og store opmærksomme detaljer. En flaske mousserende vin til at byde dig velkommen, en frugtkurv genopfyldt dagligt, jacuzzi, badesalte, badekåbe og tøfler, og – til en ekstra forkælelse – pudemenuen hvorfra du kan vælge din foretrukne pude.

Ekstra servicer leveret:

• Dedikeret butler
• Prioriteret ombordstigning og landgang, VIP-område reserveret i terminalen
• Hver morgenmad, frokost og aftensmad serveret i restauranten for suitegæster
• “Connaisseur” drikkepakken
• Forreste række reserveret i teatret
• Personlige invitationer til særlige arrangementer
• Særlig adgang en hel dag til spa-området på skibet

Bemærk: Billedet er ikke en kørestolsvenlig kahyt, men blot vejledende for, at vise eksempel på denne kahytkategori.

Kort

Prisen inkluderer:

Prisen inkluderer ikke:

 • Krydstogt
 • Alle måltider
 • Drikkevarer (vand, kaffe, the & juice)
 • Underholdning
 • 24/7 kahyt roomservice
 • Drikkepenge
 • Gebyrer, skatter & afgifter til rederiet.
 • Fly & Transfer
 • Hotelophold
 • Hjælpemidler
 • Udflugter
 • Spisning i specialrestauranter
 • Øvrige drikkevarer (øl, vin, spiritus, sodavand & vand på flaske)
 • Forsikringer

Alle elementer der ikke er inkluderet kan tilkøbes særskilt.

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken.
Ok(Se privatlivspolitikken i menuen).

GDPR